Slovak English   Magyar

Az Erasmus+ OLS nyelvi kurzusok hasonlóak a piacon jelenleg elérhető többi online nyelvi kurzushoz.

Az Erasmus+ OLS nyelvi kurzusok a tanulás három fő kulcsfontosságú elvén alapulnak:

  • Belemerülés: a nyelvi készségek fejlesztése és megerősítése multimédiás anyagok intenzív használatával történik; hétköznapi helyzetek szimulációival és kizárólag anyanyelvi beszélőkkel.

  • Gyakorlás: egy nyelvet szövegek hallgatásával, olvasással, írással és beszéddel lehet elsajátítani. E készségek közül mindegyiket hétköznapi és munkahelyi környezetből vett konkrét szituációkon keresztül fogja gyakorolni.

  • Spirális tanulási folyamat: a témákat fokozatosan vezetjük be, rendszeresen ellenőrizzük őket, és a nyelvi kurzusok ideje alatt referenciapontként szolgálnak.

Az órák általában életszerű videókkal és kisfilmekkel kezdődnek, amelyek hétköznapi és munkával kapcsolatos témákról szólnak, hogy ily módon Ön a legfontosabb szavakat és kifejezéseket tudja megtanulni.

Azok a felsőoktatási hallgatók, akik az oktatás vagy a munkavégzés fő nyelvén a CEFR (Közös Európai Nyelvi Referenciakeret) szerint A1 és B1 szint közötti eredményt értek el az első OLS nyelvi szintfelmérőn, automatikusan meghívást kapnak, hogy vegyenek részt egy OLS nyelvi kurzuson az adott nyelven. – kurzus elvégzése kötelező

További információk: http://erasmusplusols.eu/hu/nyelvi-kurzusok/

OLS nyelvi kurzus bemutató ITT

A nagyításhoz kattintsanak a képre.

A nagyításhoz kattintsanak a képre.