Slovak English   Magyar

Pályázati felhívás

A Selye János Egyetem PÁLYÁZATOT HIRDET OKTATÓI MOBILITÁSRA és FELSŐOKTATÁSI MUNKATÁRSAK KÉPZÉSI CÉLÚ MOBILITÁSÁRA az ERASMUS+ programban való részvételre a 2017/18-as tanévre.

Várjuk minden kedves kolléga jelentkezését, aki az Erasmus+ program keretében szeretne valamelyik partnerintézményben oktatói illetve képzési célú mobilitásban részt venni.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. április 24.

Tájékoztató az oktatói és képzési célú mobilitás jelentkezésének feltételeiről és lebonyolításának menetéről, valamint a pályázati nyomtatványok (Jelentkezési lap, Munkaterv - Staff mobility for teaching/training - Mobility agreement) és az Erasmus+ partnerintézmények jegyzéke megtalálhatóak az egyetem Erasmus+ honlapján az alábbi linken:

http://erasmus.ujs.sk/hu/munkatarsi-mobilitas/oktatoi-mobilitas.html

http://erasmus.ujs.sk/hu/munkatarsi-mobilitas/munkatarsak-kepzesi-celu-mobilitasa.html

A pályázati anyagot kérjük eljuttatni az Erasmus+ koordinátoroknak:

Gazdaságtudományi kar - Ing. Machová Renáta, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tanárképző kar – Dr. habil. Ing. Szőköl István, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Református Teológiai Kar - Mgr. Lévai Attila, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rektori Hivatal munkatársai - Mgr. Kinczerová Adriana, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A pályázatokat a SJE Erasmus+ bizottsága véglegesíti a karok által benyújtott javaslatok alapján. A nyertes pályázók névsora az Erasmus+ honlapon kerül közzétételre.

Mindenkinek sikeres pályázást kívánunk!

Bővebb információ kérhető az intézményi Erasmus+ koordinátortól, Mgr. Kinczer Adrianától (Elérhetőség: Rektori Hivatal, 19B iroda, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 035/3260 613).

A nagyításhoz kattintsanak a képre.

A nagyításhoz kattintsanak a képre.