Slovak English   Magyar

 

A Selye János Egyetem az Erasmus+ program keretében pótpályázatot hirdet meg

a 2017/2018 tanév nyári szemeszterére  Erasmus+ hallgatói tanulmányi mobilitáson és szakmai gyakorlaton való részvételre.

Pályázati feltételek/pályázati anyagok (megtalálhatók a http://erasmus.ujs.sk/hu weboldalon):

  1. a megpályázott időszakban aktív hallgatói jogviszony a Selye János Egyetemmel, alapképzésben elvégzett tanulmányok - legalább két lezárt szemeszter (ajánlott Bc. 2 és Mgr. 1 évfolyamok részére);
  2. jelentkezési lap (Prihláška na výmenné štúdium);
  3. önéletrajz (angol vagy szlovák nyelven);
  4. motivációs levél (A4 terjedelemben angol vagy szlovák nyelven);
  5. a tanulmányi osztály által kiállított igazolás a súlyozott tanulmányi átlagról (a pályázat benyújtását megelőző tanulmányokról);
  6. nyelvtudást igazoló dokumentum másolata.

Kedves Hallgatók,

aki kedvet érez a külföldi tanulmányokhoz és életre szóló élményre vágyik,

2017. május 26.– 16:00 óráig

éljen a lehetőséggel és nyújtsa be pályázati anyagát a kari Erasmus koordinátornak

Gazdaságtudományi kar - Ing. Machová Renáta, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tanárképző kar – Dr. habil Ing. Szőköl István, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Református Teológiai Kar - Mgr. Lévai Attila, Phd., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A következő partneregyetemekre már nem lehet jelentkezni: University of Pécs, University of Padova, University of Graz.

A pályázat elbírálási szempontrendszere megtalálható a karok honlapján. A választható partnerintézmények jegyzéke megtalálható itt: http://erasmus.ujs.sk/hu/erasmus-partnerintezmenyek-jegyzeke.html. Bővebb információ az Erasmus+ tanulmányi pályázati lehetőségről és annak menetéről megtalálható a következő linken: http://erasmus.ujs.hu, valamint kérhető az intézményi Erasmus koordinátortól, Mgr. Kinczer Adrianától, elérhetősége a következő: Rektori Hivatal, 19B iroda, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: +421-35-3260 613.