Slovak English   Magyar

 

A Selye János Egyetem PÓTÁLYÁZATOT HIRDET OKTATÓI MOBILITÁSRA az  ERASMUS+ KA103 programban való részvételre  a 2017/18 tanévre.

Várjuk azon kedves kollégák jelentkezését, akiknek még eddig nem volt lehetőségük részt venni az Erasmus+ programban, vagy esetleg lemaradtak a jelentkezési határidőről és szeretnének valamelyik partnerintézményben oktatói mobilitáson részt venni.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. július 21.

Tájékoztató az oktatói és képzési célú mobilitás jelentkezésének feltételeiről és lebonyolításának menetéről, valamint a pályázati nyomtatványok (Jelentkezési lap, Munkaterv - Staff mobility for teaching - Mobility agreement) és az Erasmus+ partnerintézmények jegyzéke megtalálható az egyetem Erasmus+ honlapján az alábbi linken:

http://erasmus.ujs.sk/hu/munkatarsi-mobilitas/oktatoi-mobilitas.html

A pályázati anyagot kérjük eljuttatni az Erasmus+ koordinátoroknak:

Gazdaságtudományi kar - Ing. Machová Renáta, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Református Teológiai Kar - Mgr. Lévai Attila, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tanárképző kar – PaedDr. Nagy Melinda PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A pályázatokat a SJE Erasmus+ bizottsága véglegesíti a karok által benyújtott javaslatok alapján. A nyertes pályázók névsora az Erasmus+ honlapon kerül közzétételre.

Mindenkinek sikeres pályázást kívánunk!

Bővebb információ kérhető az intézményi Erasmus+ koordinátortól, Mgr. Kinczer Adrianától (Elérhetőség: Rektori Hivatal, 19B iroda, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 035/3260 613).