Slovak English   Magyar

A Selye János Egyetem az Erasmus+ program keretében  pályázatot hirdet meg

a 2018/2019 tanévre Erasmus+ hallgatói szakmai gyakorlaton való részvételre

Kedves Hallgatók és friss diplomások,

aki tapasztalatszerzés céljából szívesen eltöltené szakmai gyakorlatát egy külföldi vállalatnál, képző intézménynél, kutatóközpontnál vagy egyéb szervezetnél, kérem nyújtsa be pályázati anyagát

2018. május 31 - ig

a kari Erasmus+ koordinátornak:

Gazdaságtudományi kar - Dr. habil. Ing. Machová Renáta, PhD.., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Tanárképző kar - PaedDr. Nagy Melinda, PhD.., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Református Teológiai Kar - Mgr. Lévai Attila, Phd., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szakmai gyakorlatra jelentkezni lehet már a felsőoktatási tanulmányok első évében is (bc. 1).

A frissen diplomát szerzett hallgatóknak még aktív jogviszonyuk alatt kell benyújtani pályázatukat az ösztöndíjra.

Pályázati feltételek/pályázati anyagok:

  1. a megpályázott időszakban aktív hallgatói jogviszony a Selye János Egyetemmel;
  2. jelentkezési lap (Prihláška na stáž);
  3. önéletrajz (angol vagy szlovák nyelven);
  4. motivációs levél (A4 terjedelemben angol vagy szlovák nyelven);
  5. a tanulmányi osztály által kiállított igazolás a súlyozott tanulmányi átlagról (a pályázat benyújtását megelőző tanulmányokról);
  6. nyelvtudást igazoló dokumentum másolata.                                        

Bővebb információ az Erasmus+ szakmai gyakorlat pályázati lehetőségről és annak menetéről megtalálható a következő linken: http://erasmus.ujs.sk/hu, valamint kérhető az intézményi Erasmus+ koordinátortól,  Mgr. Kinczer Adrianától, elérhetősége a következő: Rektori Hivatal, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 035/3260 613.

Ajánlatokat és hirdetéseket szakmai gyakorlati mobilitásra a hallgatói oldalon, a Szakmai gyakorlati helyek menüpontban teszünk közzé.