Slovak English   Magyar

A Selye János Egyetem az Erasmus+ program keretében  pályázatot hirdet meg

a 2018/2019 tanévre Erasmus+ hallgatói tanulmányi mobilitáson való részvételre.

Pályázati feltételek/pályázati anyagok:

  1. a megpályázott időszakban aktív hallgatói jogviszony a Selye János Egyetemmel, alapképzésben elvégzett tanulmányok - legalább két lezárt szemeszter (ajánlott Bc. 2  és Mgr. 1 évfolyamok részére);
  2. jelentkezési lap  (Prihláška na výmenné štúdium);
  3. önéletrajz (angol vagy szlovák nyelven);
  4. motivációs levél (A4 terjedelemben angol vagy szlovák nyelven);
  5. a tanulmányi osztály által kiállított igazolás a súlyozott tanulmányi átlagról (a pályázat benyújtását megelőző tanulmányokról);
  6. nyelvtudást igazoló dokumentum másolata.

Kedves Hallgatók,

 aki életre szóló élményekre vágyik és kipróbálná magát nemzetközi közösségben is,

aki bátorságot és kedvet érez a külföldi tanulmányokhoz, éljen a lehetőséggel!

2018. április 15 - ig

nyújtsa be pályázati anyagát a kari Erasmus koordinátornak:

Gazdaságtudományi kar - Dr. habil. Ing. Machová Renáta, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Tanárképző kar - PaedDr. Nagy Melinda, PhD.., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Református Teológiai Kar - Mgr. Lévai Attila, Phd., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A választható partnerintézmények jegyzéke megtalálható ITT. Bővebb információ az Erasmus+ tanulmányi pályázati lehetőségről és annak menetéről megtalálható a következő linken: http://erasmus.ujs.sk/hu/hallgatoi-mobilitas/tanulmanyi-mobilitas.html, valamint kérhető az intézményi Erasmus koordinátortól, Mgr. Kinczer Adrianától, elérhetősége a következő: Rektori Hivatal, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 035/3260 613.