Slovak English   Magyar

ERASMUS+ MEGHOSSZABBÍTOTT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS OKTATÓI ÉS MUNKATÁRSI MOBILITÁSRA A 2020/2021-ES AKADÉMIA ÉVBEN

A pályázat benyújtásának határideje:
2020. május 29.

Pályázati anyagok:
1) 
Jelentkezési lap
2) Meghívólevél

Tájékoztató az oktatói és képzési célú mobilitás jelentkezésének feltételeiről és lebonyolításának menetéről, valamint a pályázati nyomtatványok (Jelentkezési lap, Munkaterv - Staff mobility for teaching/training - Mobility agreement) és az Erasmus+ partnerintézmények jegyzéke megtalálható az egyetem Erasmus+ honlapján az alábbi linken:

http://erasmus.ujs.sk/hu/munkatarsi-mobilitas/oktatoi-mobilitas.html

http://erasmus.ujs.sk/hu/munkatarsi-mobilitas/munkatarsak-kepzesi-celu-mobilitasa.html

A pályázati anyagot kérjük eljuttatni az Erasmus+ koordinátoroknak:

Gazdaságtudományi és Informatikai kar - Dr. habil. Ing. Machová Renáta, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tanárképző kar – Dr. habil. PaedDr. Nagy Melinda, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Református Teológiai Kar - Mgr. Lévai Attila, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rektori Hivatal munkatársai - Mgr. Kinczerová Adriana, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A pályázatokat a SJE Erasmus+ bizottsága véglegesíti a karok által benyújtott javaslatok alapján. A nyertes pályázók névsora az Erasmus+ honlapon kerül közzétételre.

Mindenkinek sikeres pályázást kívánunk!

Bővebb információ kérhető az intézményi Erasmus+ koordinátortól, Mgr. Kinczer Adrianától. Elérhetőség: Rektori Hivatal, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 035/3260 613.